PONUDBA ŠAMPANJCEV
 
 
  Dom Perignon
  Dom Pérignon je vedno utelešal to prekrasno ambicijo, ki ji rečemo razkošje.Okušanje začnemo z vinom, ki zadiha in oživi v svetli, razigrani spirali, z dotikom angelike, kokosa, cimeta, kakava in tobaka.V ustih vino doseže stanje prepletene polnosti: po zemlji, po dimu in po bisernem, podčrtana z živahno toplino ostrih začimb. Razvije se občutek intenzitete in se stopi v globoko, zaokroženo srce, s sadno, z eksotično zrelostjo in s kančkom janeža.Ta, skoraj vznemirjujoč, občutek je še bolj občuten na koncu, ko še prisotni toni začimb ostanejo diskretni z okusi po zapečenem in jodu.
   
  Moet & Chandon
 
  • Brut Imperial:
    polno, bogato in dinamično po zaslugi grozdnega tria je brut impérial vodilno izmed vin v seriji Imperial Range. Vino, ki je glavni predstavnik Moët & Chandon, tvori osnovo sloga Maison. Svetlo rumen z odtenki zelene. Delikatno sadni (mešanica svežega sadja) in cvetlični (beli cvetovi) vonj, z okusom po kolačku.Voljan, mesnat in mil okus v ustih ter svež in prepričljiv zaključek
  • Brut Imperial Rose:
    okus po sadju vina pinot noir, svež, spontan in voljan. Rožnate barve z odtenkom bronaste.Izrazite arome, prevladuje okus po divji jagodi in rdečem ribezu ter po malce popra.Izbruh živahnega in neposrednega okusa po sadju, lahna struktura na sredini ust, svež in voljan zaključek.
  • Nectar Imperial:
    bogato in uležano, oljnato in globokoZlato rumeno.Arome eksotičnega sadja, kandirano belo sadje s kančkom pretanjenih sladkih začimb.Močan začetek, blag okus na sredini ust, čuten zaključek.